6600 Szentes, Berekhát tanya 20/a.
Telefon: 06 63 560 920
Fax: 06 63 560 921
E-mail: info@ggh.hu
 
 
 
Üvegházak
Kültéri edzetők, árnyékolók
Ernyők
Párásítók
Klímavezérlés
Öntözés
Termálvíz vezérlés
Kellékek, kiegészítők
 
Beruházási szaktanácsadás
Szakmai háttér tervezés
Építési tervek elkészítése
Hatósági ügyintézés
Kivitelezés
Szerviz
 
 
 
 

A kültéri árnyékolók számos alapméretben elérhetők, speciális igény esetén egyéni méretben is rendelhetők. Az árnyékoló hálóknak is számos típusa létezik, 20% - 80% árnyékolási képességgel. A Mononet A.S.N. egy nyíltabb típusú háló, amelyen kismértékben akár a hó is áteshet, és kifejezetten nagy szellőzést biztosít.
 

A kültéri edzetők védelmet nyújtanak a szélsőséges környezeti tényezők, úgymint a sugárzás, UV sugárzás, szél és a jégeső ellen, ezért ideálisan alkalmazhatók üvegházban nevelt, de szabadföldi termesztési célú palánták kiültetés előtti akklimatizálására.
 
Az árnyékoló építmény előre gyártott, gyorskapcsolású idomokkal gyorsan, rugalmasan összeállítható elemekből felépülő rendszer, amelyet bárki maga is összeszerelhet.

 

 
A védőburkolat lehet rögzített vagy mozgatható ernyő, árnyékoló háló, rovarháló, átlátszó fólia, ha az "üvegház-hatás" elérése a cél, ha pedig a berendezésen belül a levegő hűvösen tartása is cél, alumínium csíkokkal szerelt ernyővel is szerelhető. Igény esetén az oldalfal feltekerhető motoros oldalfal is kialakítható.