6600 Szentes, Berekhát tanya 20/a.
Telefon: 06 63 560 920
Fax: 06 63 560 921
E-mail: info@ggh.hu
 
 
 
Üvegházak
Kültéri edzetők, árnyékolók
Ernyők
Párásítók
Klímavezérlés
Öntözés
Termálvíz vezérlés
Kellékek, kiegészítők
 
Beruházási szaktanácsadás
Szakmai háttér tervezés
Építési tervek elkészítése
Hatósági ügyintézés
Kivitelezés
Szerviz
 
 
 
Az ernyők technikai megoldásai nagyon hasonlítanak a belső árnyékolókhoz. Legtöbbször áttetsző műanyag szövetből készült, sűrű szövésű hálók, amelyek hővisszatartó hatását a szálak közé szőtt fémszálak, fémszalagok fokozzák.
 
 

A magyarországi éghajlati körülmények miatt a termesztő berendezésekben indokolt az ernyők használata. A téli időszakban az igen alacsony hőmérséklet, a nyári időszakban az erős besugárzás kompenzálására van szükség.
A különböző rendeltetésű és minőségű ernyők rendkívül széles skáláját kínálja a cég a termelők számára, lehetőséget biztosítva arra, hogy mindenki a környezet és a termesztő berendezése függvényében a számára optimális megoldást választhassa. A döntést megkönnyítendő holland és hazai tapasztalatokkal segítjük partnereinket.

A PDI energiaernyők használatával 20-30%-os energiamegtakarítás érhető el, az árnyékolóhatás az igényeknek megfelelően 20-99%-os lehet. A hazai éghajlati viszonyoknak leginkább az ULS 16 és az SLS 10 típusú energiaernyők felelnek meg, éppen ezért ezek terjedtek el leginkább Magyarországon. Az igen széles típus választéknak köszönhetően azonban bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Az oldalernyők még egyenletesebb hőmérsékletet biztosítanak. Nincs lehűlés az oldalfalak irányából, valamint maximális árnyékolást nyújtanak.

 

Amennyiben a PDI technológiáját választja, két lehetősége van:

- a gyűjtő és a feltekerhető rendszerű
-
az üvegház kívülről történő beárnyékolása (ha nincs elegendő hely a növényházban)