6600 Szentes, Berekhát tanya 20/a.
Telefon: 06 63 560 920
Fax: 06 63 560 921
E-mail: info@ggh.hu
 
 
 
Üvegházak
Kültéri edzetők, árnyékolók
Ernyők
Párásítók
Klímavezérlés
Öntözés
Termálvíz vezérlés
Kellékek, kiegészítők
 
Beruházási szaktanácsadás
Szakmai háttér tervezés
Építési tervek elkészítése
Hatósági ügyintézés
Kivitelezés
Szerviz
 
 
 
 
A növényházi termesztés során meghatározó fontosságú a megfelelő mennyiségű, összetételű és intenzitású öntözés, tápoldatotzás.


A Priva Nutriflex tápoldatozó berendezés olyan rugalmasan kialakítható rendszer, amely bármilyen növénykultúrában, bármekkora méretű kertészetben eredményesen működtethető.

A működési alapelve igen egyszerű: A Nutriflex tápoldatozó berendezéshez csatlakozó törzsoldat-tartályokban vízzel oldható műtrágyák vannak, oldott állapotban, amely törzsoldatokat a gép a keverőtartályba szívja, ahonnan vízzel történő keverés, hígítás és savadagolás után a tápoldatok a növényhez jutnak. A kettős EC és pH mérés dupla védelmet és biztonságot nyújt. A tápoldatozás folyamatát egy beépített folyamatvezérlő számítógép vezérli és irányítja, de az öntözőberendezés a Priva Integro vezérlő rendszer elemeként is működtethető és vezérlehető.


A Nutrijet Baypass berendezésben a megtápláló oldalról használt víz szívóereje miatt a törzsoldat-tartályokban feloldott műtrágyák a mellékáramba kerülnek, majd a keverőkamrában történik a tápoldat összekeverése. A keverés eredményeképpen kialakult tömény oldat ezután visszakerül az öntözés nyomórendszerébe, ahol a fő vízárammal keveredve eléri a kívánt töménységet. A rendszer dupla EC és pH mérővel felszerelt, amelyek a növényhez juttatott tápoldat töménységét mérik. A tápoldatozás folyamatát egy beépített folyamatvezérlő számítógép vezérli és irányítja, de az öntözőberendezés a Priva Integro vezérlő rendszer elemeként is működtethető és vezérlehető.Egy pontos tápoldatozó berendezés elérhető közelségben A tápoldatozás területén szerzett több évtizedes tapasztalataira alapozva a Priva kifejlesztett egy új generációs tápoldatozó berendezést, a Priva NutriFit-et. A rendszer a műtrágya törzsoldatok öntözővízbe juttatását, hatékony keverését végzi. A fejlesztés során alkalmazott modern ipari tervezési módszerek eredménye egy tetszetős külsejű berendezés. A Nutrifit-nek köszönhetően az EC, pH vezérlés szerte a világon valamennyi kertész számára elérhetővé vált. A modern ipari technológiák alkalmazásának, és a Priva öntözés területén megszerzett tapasztalatának eredménye egy kifinomult, kedvező ár/érték arányú adagolórendszer.