6600 Szentes, Berekhát tanya 20/a.
Telefon: 06 63 560 920
Fax: 06 63 560 921
E-mail: info@ggh.hu
 
 
 
Üvegházak
Kültéri edzetők, árnyékolók
Ernyők
Párásítók
Öntözés
Termálvíz vezérlés
Klímavezérlés
Kellékek, kiegészítők
 
Beruházási szaktanácsadás
Szakmai háttér tervezés
Építési tervek elkészítése
Hatósági ügyintézés
Kivitelezés
Szerviz
 
 
 
 
A Venlo növényházak évek óta a legnépszerűbb és legkeresettebb termesztő berendezések közé tartoznak úgy Hollandiában, mint más külföldi országokban. A Venlo üvegházak népszerűségét mutatja az a tény, hogy a világon kb. 20 000 ha épült már fel ebből a típusból.
 
 
Az üvegház szerkezeti elemei tűzi horganyzott acélból, az oldal és a végfalak, valamint a tető alumínium profilból készülnek. Az egyenletes klímavezérlés elengedhetetlen feltétele a megfelelő szellőztetési kapacitás és a pontos szerelés. A tetőszerkezetbe épített üvegtáblák méretétől függően lehetőség van 1, 2, 3 vagy 4 táblás szellőző beépítésére. A szellőzőkben az egyes üvegtáblák 0,8-1,2 m hosszúak lehetnek. Lengőkar, vagy fogasléc/tolórúd rendszer beépítése által a szellőztetés vezérelhető. A két rendszer együttes alkalmazásával maximális szellőztetési kapacitás érhető el.
 
     
 
 
 
Palántanevelés egy teljesen nyitott tetejű növényházban, amely akár 1 percen belül normális üvegházzá zárható -ezt kínálja a Boeters XLR Cabrio üvegház, a növényház szerkezetek legújabb fejlesztéseként.

Maximális szellőzés, maximális fény, ez volt az XLR Cabrio növényházak kialakítása során a legfontosabb vezérlő elv.
A növényház tetejét két szellőző "sor" képezi, mindkettő a vápa felől rögzítve. A két szellőző egymástól függetlenül is működik, egy speciális mozgató rendszernek köszönhetően. Mivel a két szellőző oldal mindkét irányból képes átfedni egymást, jelentősen csökkenthető a szél, eső, hó belső klímára gyakorolt hatása.
A Cabrio üvegházak kiválóan alkalmasak palántanevelésre, dísznövények, díszcserjék, díszfák nevelésére, ennélfogva kedvelt berendezés a virágcentrumok körében.

A Boeters XLR Cabrio üvegház valamennyi elterjedt Venlo és széles fesztávú méretben elérhető, de rendelhető egyedi igényeknek megfelelően is.
 
 
Évtizedek óta ismertek a cég által tervezett és gyártott nagy fesztávú üvegházak, amelyeket a Boeters folyamatosan fejleszt annak érdekében, hogy az optimális klíma iránti egyre növekvő igényeket minél jobban ki tudja elégíteni.
 
 
Sok figyelmet szentelnek a tetőn végigfutó, két oldalra nyíló, folyamatos szellőzőrendszernek. A Boeters által gyártott nagy fesztávú üvegházak szerkezeti elemei tűzihorganyzású acélból, valamint korszerű technológiával gyártott alumínium elemekből készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.