6600 Szentes, Berekhát tanya 20/a.
Telefon: 06 63 560 920
Fax: 06 63 560 921
E-mail: info@ggh.hu
 
 
 
Üvegházak
Kültéri edzetők, árnyékolók
Ernyők
Párásítók
Klímavezérlés
Öntözés
Termálvíz vezérlés
Kellékek, kiegészítők
 
Beruházási szaktanácsadás
Szakmai háttér tervezés
Építési tervek elkészítése
Hatósági ügyintézés
Kivitelezés
Szerviz
 
 
 
 
A korunk műszaki színvonalának megfelelő, korszerű kertészeti telepek felépítése, üzemeltetése igen költséges. A növekvő energiaárak és egyéb működtetési költségek, valamint az egyre erősödő környezetvédelmi elvárások miatt a gazdaságos termesztés korszerű, energiatakarékos eszközökkel valósítható meg. A megfelelő klímavezérlés túl azon, hogy a növények számára megfelelő környezet kialakításával optimalizálja a termelési eredményeket, alkalmas arra, hogy az energiaforrások felhasználását a leggazdaságosabb módon irányítsa és felügyelje.

A holland Priva cég a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a piaci igényeknek megfelelő, kedvező ár/minőség arányú, fejlett, rugalmasan összeállítható, felhasználóbarát klímavezérlő technológiával áll a kertészek szolgálatában.
 
 
A Priva Integro a klimatikus viszonyok mérésére, érzékelésére alkalmas érzékelőkből, a bejövő adatok feldolgozására, értékelésére alkalmas vezérlő számítógépből, és a végrehajtó egységek (szellőztetőmotorok, keverőszelepek, energiaernyők, stb.) vezérlésére alkalmas hardver és szoftver elemekből álló rendszer, amely a növényeknek a különböző napszakokban jelentkező, eltérő környezeti igényeit képes kielégíteni, úgy, hogy közben az energiaforrások felhasználása a legoptimálisabb szinten maradjon.

Nem utolsó szempont ugyanakkor a PRIVA Integro védelmi funkciója sem, amely szélsőséges környezeti feltételek esetén a korszerű termesztő-berendezések és a növények védelmét biztzosítja.